Gratis informatiebijeenkomst

Een zonnepark op uw grond, hoe zit dat en wat zijn de (fiscale & juridische) gevolgen? Kom vrijblijvend naar onze bijeenkomst voor meer informatie. Samen met onze specialisten brengen wij direct de mogelijkheden voor u in beeld.
Restaurant en Feestlocatie De Poppe | Holterweg 23, Markelo
Donderdag 20 juni 2019 | Tijdstip: 14:00u - 17:00u
Routebeschrijving:

Vanaf de A1, afrit 27 Holten-Oost / Markelo, richting Markelo en na 300 meter op de rotonde rechtsaf. Nu bent u gearriveerd bij De Poppe Holterweg 23, 7475 AT Markelo.

Meld u aan door het onderstaande formulier in te vullen

Ik ga akkoord dat Solarcentury mijn emailadres gebruikt om mijn aanmelding te bevestigingen

Enkele van onze projecten

Wie zijn wij?

Solarcentury is marktleider in de ontwikkeling, bouw en exploitatie van grootschalige zonneparken in Nederland en daarbuiten. Ook verkopen en bouwen we zonnepaneelinstallaties voor bedrijven en particulieren, onder andere via een samenwerking met IKEA en Nissan. Met onze regionale vestigingen, waaronder die in Nederland leveren wij een ervaring en expertise van wereldklasse aan onze klanten. Solarcentury heeft als missie een zinvol verschil te maken in de strijd tegen klimaatverandering door het breed verspreiden van zonne-energie. Als bedrijf zijn we ervan overtuigd dat zonne-energie van cruciaal belang is bij het bereiken van een klimaat neutrale wereld. Deze energie zetten we al ruim 20 jaar zo kosteneffectief mogelijk in.

Wij geloven in zaken doen met een sociale component. Mede daarom besteden we jaarlijks 5% van onze winst aan SolarAid, een internationale ontwikkelingsorganisatie die alle kerosinelampen in Afrika wil vervangen door solar lights.

Wat doen wij?

Voor diverse gemeenschappen hebben wij alle belanghebbenden bediend om zo een voor eenieder wenselijk zonnepark te realiseren. Elk zonnepark dat wij bouwen is volledig maatwerk en afgestemd op en met de omgeving. Op het gebied van landschappelijke inpassing schakelen wij onze specialisten in maar maken ook juist gebruik van lokale partijen indien voorhanden. De financiering van parken kunnen wij volledig zelf maar vanzelfsprekend zijn er ook mogelijkheden voor lokale participatie. Zo profiteert de omgeving mee van ons zonnepark én maken we samen een zinvol verschil in de strijd tegen klimaatverandering.

Zoekt u een interessante bestemming voor uw grond? Met inkomsten voor u en opbrengsten voor mens en milieu? Het exploiteren van een zonnepark op uw grond biedt deze kans. U draagt bij aan het verduurzamen van de energievoorziening in uw omgeving en u krijgt 25 jaar lang gegarandeerde inkomsten.