Zonneweide Helmond Stiphout Digitale Informatiebijeenkomst

Woensdag 02 december vanaf 19.30 tot 21.00 uur organiseren we een avond waarop u met ons in gesprek kunt.

We zitten vanaf 19.00 uur klaar met een team om uw vragen per chat, email en telefonisch te beantwoorden. U kunt ons bereiken op de volgende manieren:

 

Telefoonnummer: 0800-4200900

 

Chat: zie rechtsonder

Algemene informatie

Het plangebied van zonneweide Helmond Stiphout betreft bruto circa 22 hectare. Daarvan zal circa 9 hectare naar natuurlandschappelijke inpassing gaan. De zonneweide zal circa 20,3 MWp aan duurzame energie gaan produceren. Dit is voldoende voor het elektriciteitsverbruik van ongeveer 6.000 huishoudens. Daarmee zal de zonneweide een substantiële bijdrage leveren in de verduurzaming van de energievoorziening van de gemeente Helmond.

 

De gemeente heeft als doelstelling energieneutraal te worden in 2035. Conform de beleidsnota `Visie zonnevelden en zonnedaken´ staat Helmond het ontwikkelen van zonneweides toe. Tevens staan in die visie de richtlijnen en criteria waaraan zonneweides moeten voldoen.

Kies het onderwerp waarover u meer wil weten! Heeft u een vraag of opmerking? Bel, chat of mail dan met een van onze specialisten. We zitten met een team klaar om uw vragen direct te beantwoorden.

Meld u aan door het onderstaande formulier in te vullen

Enkele van onze projecten