Zonneweide Loenen Digitale Informatiebijeenkomst

Dinsdag 22 september vanaf 19.00 tot 21.00 uur organiseren we een avond waarop u met ons in gesprek kunt.

We zitten vanaf 19.00 uur klaar met een team om uw vragen per chat, email en telefonisch te beantwoorden. U kunt ons bereiken op de volgende manieren:

 

Telefoonnummer: 0800-4200900

 

Chat: zie rechtsonder

Algemene informatie

Het plangebied van zonneweide Loenen bedraagt 16 hectare, waarvan 8 hectare ingericht wordt ter natuurcompensatie. De zonneweide zal circa 12 GWh aan duurzame energie gaan produceren. Dit is voldoende voor het elektriciteitsverbruik van ongeveer 4.000 huishoudens. Daarmee zal de zonneweide een substantiële bijdrage leveren in de verduurzaming van de energievoorziening van de gemeente Apeldoorn.

De gemeente heeft de ambitie om energieneutraal te zijn in 2030. Dat betekent dat er een mix aan maatregelen getroffen zal worden waarin de gemeente, haar inwoners, bedrijven en lokale organisaties samen optrekken. Omdat huizen van het gas af gaan en auto’s steeds meer elektrisch zullen gaan rijden moet er meer elektriciteit worden opgewekt dan nu het geval is.

Kies het onderwerp waarover u meer wil weten! Heeft u een vraag of opmerking? Bel, chat of mail dan met een van onze specialisten. We zitten met een team klaar om uw vragen direct te beantwoorden.

Meld u aan door het onderstaande formulier in te vullen

Enkele van onze projecten