Wie wij zijn

Solarcentury is een zonne-energie bedrijf dat zonneparken ontwikkelt over de hele wereld en heeft de missie om een zinvol verschil te maken in de klimaatverandering door het wijdverspreiden van zonne-energie. Solarcentury is ervan overtuigd dat zonne-energie van cruciaal belang is bij het bereiken van een koolstof neutrale wereld en doet dit zo kosteneffectief mogelijk.

Martijn van der Veen
E info@zonneparkmeeden.nl

Per 1 juli 2020 is RWE Renewables van start gegaan. Een nieuwe organisatie, ontstaan uit de samenvoeging van alle wind- en zonneparken (on- en offshore) en andere duurzame opwekbronnen van innogy en E.on. Met deze fusie is een nieuw bedrijf gevormd dat uitvoering wil geven aan de energietransitie in Nederland in samenwerking met de omgeving en energiecoöperaties.

Andrew Beltau
E info@zonneparkmeeden.nl

Op een bescheiden wijze leveren wij als Solar Proactive een bijdrage aan de energietransitie en verduurzaming van Nederland. Wij werken op eerlijke, innovatieve manier in samenspraak met de doelgroep, met als doel projectontwikkeling waarbij het opwekken van duurzame energie met zonnepanelen, evenals ontwikkeling van gebied en natuur een belangrijke rol spelen. Solar Proactive bestaat uit een klein team dat maatwerk levert. Een partij die benaderbaar is, waar de lijnen kort zijn, creatief, sympathiek en to the point.

Jeroen Prummel
E info@zonneparkmeeden.nl

Wilt u contact met ons?

Per telefoonPer e-mail